10 års jubilæum

27/9 fejrede skolen sit 10 års jubilæum ved en reception i vores træningssal på Elverdamsskolen Tølløse (TC), der var inviteret elever, forældre og lokale samarbejdspartnere.

Der var stort fremmøde og der blev fortalt om TKS historie og resultater, mens gæsterne nød lidt forfriskninger.

Nogle af de ting der blev nævnt var, at der gennem de 10 år havde været i alt over 200 elever på TKS, og der de sidste år konstant har været ca. 50 elever med en alder mellem 6 og 54 år.

I løbet af de 10 år er der blevet gradueret ialt 5 sort-bælter fra TKS, 4 af disse har været med helt fra starten, disse 5 elever viser også at karate kan dyrke af alle aldres grupper, da de på deres gradueringsdag var mellem 16 og 53 år.

Den ansvarshavende instruktør, som også startede skolen, er i løbet af disse 10 år avanceret fra 1. DAN til 3. DAN.

Skolens elever har også hjembragt en del trofæer og medaljer. Vores deltagelse i sidste års DM gav f.eks. 4 guld, 2 sølv og 3 bronze medaljer , vores 2 seneste års deltagelse i et internationalt stævne i Belgien har givet 1 fighterpokal og 2 sølvmedaljer.

Vi har også haft en deltager til junior VM i Japan.

Mange af disse resultater er uden tvivl nået pga. vores samarbejde inden for DKO, som giver mulighed for fællestræning og deltagelse i landsholdtræning, og dermed at kunne lære fra DKOs meget erfarne instruktører.

Så vi har nået rigtigt meget på de første 10 år, og ser med spænding frem mod de næste 10 år.

Lukket for kommentarer.